Foloseste oglinzile pentru a-ti decora casa

Oglinda mare hol

Decorarea cu oglinzi este o practica foarte comuna in orice proiect de amenajare interioara astazi. Vei putea castiga spatiu si iluminare in camera daca selectezi oglinda ideala si o asezi acolo unde aceasta atinge. Indrazneste sa cumperi oglinzi cu aceste sfaturi practice pe care ti le oferim.

Tandem de oglinzi

Decorarea in perechi este o resursa utilizata pe scara larga pentru toate articolele. Amplasarea a doua oglinzi identice ofera un sentiment de ordine si armonie in camera. In baie este esential sa nu te certi cu partenerul tau, nu crezi?

Esential: oglinda in dormitor

Este evident sa spunem ca oglinda din dormitor sau dressing este un element esential pentru a te imbraca zilnic. Daca vrei sa te vezi din plin, dimensiunea ideala este de 180 de centimetri inaltime pe 80 de centimetri latime. Exista mai multe tipuri de sustinut pe podea si daca nu ai spatiu in camera poti opta pentru un dulap cu fronturi de oglinda sau il asezi in spatele usii, desi pierzi din estetica si este mai putin practic.

Extindeti-va vizual holul

In mod normal este de obicei o incapere mica, deoarece urmeaza sa ii dam profunzime cu o oglinda sprijinita pe mobilier sau pe podea. De asemenea, va fi foarte util atunci cand pleci de acasa pentru a verifica cum ti se potrivesc hainele si accesoriile pe care tocmai le-ai imbracat.

Cate oglinzi punem in sufragerie?

Pe peretele principal al sufrageriei arata intotdeauna bine, atat una cat si o compozitie din mai multe oglinzi:

  •  Compozitie: puneti mai multe oglinzi de diferite dimensiuni si modele. Le poti alinia dupa cum preferi, pentru a vedea efectul foloseste banda adeziva care simuleaza dimensiunea fiecaruia
  •  Doar unul: selecteaza un model exclusiv pentru a fi vedeta spectacolului. Dimensiunea ar trebui sa fie in functie de perete si de mobilierul din fata ta, gandeste-te ca se va reflecta.

Articole precum accesorii luminoase

Selectati orice obiect decorativ care are o parte oglinda si veti crea un punct de lumina oriunde s-ar afla. O tava, vaza, lampa sau galeata pentru gheata. Le poti insoti cu obiecte din sticla sau metal pentru a accentua acest efect si daca vrei sa te joci si cu texturile luminii, introduce in apropiere o lumanare sau o lampa mica.

Sper ca aceste sfaturi scurte sa te ajute astfel incat oglinzile sa fie protagonitele casei tale. Impartaseste-ne ideile si indoielile tale despre oglinzi si te invitam sa intri in magazinul nostru online pentru a arunca o privire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.