Decor Boho Chic: cheile celui mai boem si liber stil

boho chic

Stilul Boho Chic seamana un pic cu oamenii rebeli, nu respecta reguli sau conventii pentru simplul fapt de a ramane in ceea ce majoritatea au considerat a fi „normal”. Intr-un fel, este si ca si cei curajosi care fac ceea ce cred ca trebuie sa faca fara sa-si faca griji cu privire la ceea ce vor spune si daca un lucru se potriveste cu celalalt. Stilul Boho Chic este un stil liber, care nu urmeaza tipare si nici nu are reguli stricte, dimpotriva, gratia si esenta lui consta in faptul ca poti amesteca tot felul de stiluri cu o anumita lipsa de griji. Inseamna asta ca nu exista chei care definesc cum este stilul Boho Chic? Bineinteles ca exista, desi toate sunt flexibile si adaptabile. Vrei sa-i cunosti?

Regatul culorilor

Cu greu vom gasi un stil decorativ unde CULORILE la plural si majuscule sunt atat de relevante, deoarece culorile sunt exact axa in jurul careia se invarte tot ce tine de Boho Chic. Apar multe si toate se amesteca in mod natural orice mediu, fie ca este un living sau un dormitor. Fara decor Boho Chic asta merita daca nu exista o prezenta puternica de culori vibrante si catifelate, vesele si boeme care contrasteaza unele cu altele. In plus, lumina si modul in care afecteaza culorile

Este important, este vorba de a le ilumina astfel incat sa creeze energie si armonie unic in spatiu. Fuchsias, mov, portocale, galben mustar, albastru adanc… Ce parere ai despre toate aceste culori amestecate?

Suflet boem si calator

Fara indoiala, a doua cheie a stilului Boho Chic este aerul sau boem; putin hippie, un pic etnic si de ce sa nu o zic, are si ceva de stil kitsch… si este ca decorul Boho Chic amesteca obiecte din toate culturile si stilurile, parca te-ai prefacut a fi muzeul calatoriilor tale prin lume, in care expui ce reprezinta cel mai bine fiecare loc pe care l-ati vizitat. Prin urmare, in mediile Boho putem vedea tot felul de culturi reprezentate: de la covoare otomane si felinare in stil turcesc pana la puf-uri marocane, perne cu broderie indiana sau tesute cu imprimeuri asiatice. Si desi pare incompatibil, un anumit aer de indieni si blugi cu franjuri si pompoane, cu un hamac caraibian in interiorul casei, fac o combinatie buna. In cele din urma, nu exista reguli pentru a obtine un mix Boho perfect, iar tu detii un risc de supraincarcare a mediului daca nu o faci cu un anumit gust.

Incercati sa gasiti un echilibru si sa creati medii boeme fara excese.

Flori, multe flori

O alta dintre cele mai importante chei ale stilului Boho Chic este prezenta multor flori. Putem gasi naturale sau artificiale si bineinteles, stantate pe textile sau reprezentate in imagini de fundal. Florile aduc multa culoare si sunt legate de origini si semnificatii diferite, prin urmare, sunt o parte importanta aacest stil decorativ. Este atat de la moda incat se tin pana si nunti Boho Chic. Se incearca ca rochiile de mireasa, decoratiunile si buchetul de flori sa iasa din conventiile corsetate pentru a reprezenta un tip de persoana care vrea sa se simta mai libera si mai naturala in ziua lor cea mare. In acest gen de nunti, buchetele sunt de obicei facute cu flori salbatice, care sunt mai spontane, mai liber si mai putin obisnuit in contextul unei sarbatori. Asa ca acum stii, daca vrei sa dai casei tale o nota Boho Chic, adauga flori colorate pe lista.

Dormitoare boho pentru adulti si copii

Daca pana acum te-ai simtit identificat cu adjectivele care descriu stilul Boho Chic: rebel, liber, spontan, calator, hippy, boem… ar trebui sa incepi sa te gandesti sa-l aplici acasa. Dormitorul este camera ideala pentru a incepe experimentarea, deoarece textilele sunt usor de gasit si vin in toate gamele de pret. Un dormitor Boho Chic este un dormitor vesel, lipsit de griji, romantic… Si distractie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.