Amenajeaza usor un dormitor de copii

dormitor copii

Cand soseste un nou membru al familiei, este si timpul sa le acordati propriul spatiu. In acest spatiu ar trebui sa predomine culorile moi, desi nu trebuie sa fie intotdeauna albastru, alb si roz. Am facut o mica selectie din ceea ce consideram esential in camera bebelusului.

Patutul

Cel mai important element din dormitorul bebelusului, va sfatuim sa il asezati aproape de perete, astfel obtinem un spatiu liber. Preferam ca acestea sa fie din lemn sau fier forjat vopsit in culori deschise pentru a oferi lumina si spatiu spatiului. Tusele de culoare sunt intotdeauna date in elementele decorative.

Toate in ordine!

Un alt element pe care il consideram esential in dormitorul oricarui bebelus este masa de infasat. Daca spatiul ne permite, solutia combinata de schimbare a patutului ne permite sa avem totul la indemana. Totusi, daca acest lucru nu este posibil, recomandam intotdeauna sa folositi suprafata comodei si sa folositi cutii sau cosuri care sa ne permita sa avem totul la indemana si in ordine.

Decor: traiasca culoarea!

Suntem de teoria ca o camera pentru bebelus poate fi si distractiva fara a pune in pericol obiectivul principal de a asigura odihna adecvata pentru bebelus. Din acest motiv, recurgem mereu la tuse de culoare in tesaturi si accesorii… intotdeauna in culori moi.

Citeste si joaca

Va recomandam sa puneti deoparte un mic colt al dormitorului pentru o zona de joaca sau pentru a citi o poveste. Acest colt poate creste odata cu bebelusul, asa ca va recomandam sa puneti un fotoliu mic si povestile mereu la indemana. Pentru zona de joaca, ne place solutia tipii indian, deoarece nu are varsta si, pe masura ce copilul nostru creste, poate continua sa faca parte din camera copiilor.

Speram ca v-a placut aceasta selectie de idei pentru dormitor copii… Ce parere aveti?

Leave a Reply

Your email address will not be published.