5 Idei de dormitoare pentru băieți

idei de dormitoare baieti

Am adunat cele mai elegante idei de dormitoare pentru băieți pentru a oferi toată inspirația de care aveți nevoie.

Cele mai bune idei de dormitoare pentru băieți sunt cele care reflectă în primul rând personalitatea locuitorului, se potrivesc și stilului tău și au potențialul de a rezista ani de zile – nu vrei să redecorezi la fiecare câțiva ani pe măsură ce cresc. Dormitoarele băieților ar trebui să fie spații distractive și creative pe care aceștia doresc să-și petreacă timpul atât jucându-se, cât și dormind. Și nu se referă numai la scheme de culori albastre și decorul navelor pirat, am găsit o mulțime de idei de decor neutre din punct de vedere al genului și teme distractive care se potrivesc tuturor stilurilor (și nu vă temeți, toate sunt aprobate de adulți!)

Doar derulați prin numeroasele idei de dormitoare pentru copii de mai jos și veți găsi teme de rechini, teme de dinozaur, teme de junglă, teme de pirați și teme spațiale, precum și pereți graffiti, rafturi pentru skateboard și bârloguri secrete. Oricare ar fi hobby-ul, sportul preferat, animalul preferat sau interesul lor, le puteți incorpora în decorul camerei.

Chiar și spațiul de depozitare din dormitor primește o întorsătură cool – cum ar fi depozitul de găleată inspirat de găleată care atârnă de cuiele de pe pereți, cutiile de depozitare în formă de Lego sau peretele din plăci cu pereți care este folosit pentru a afișa comorile preferate.

De asemenea, suntem mari fani ai picturilor murale, paturile supraetajate, mesele de jocuri, rafturile de perete pentru skateboard-uri, paturile inspirate din copac și imprimeurile pop art (cine a spus că copiii nu pot aprecia arta?)

1. Idei de dormitoare baieti in casa stilata

Deci vor o cameră cu tematică forestieră? Ei bine, cine spune că tematica pădurii nu poate fi elegantă? Verificați această idee drăguță de cameră pentru băieți, cu o pictură murală șic cu baldachin alb-negru și pat cu baldachin, ambele creează acea senzație de casă în copac, dar într-un mod mai subtil, care are longevitate și va crește odată cu ele.

2. Tema cool spatiala

Tema spațială din dormitorul acestui băiat este un alt exemplu al modului în care pasiunile copiilor tăi pot fi încorporate în camera lor fără a domina total camera. Culorile profunde, iluminarea spațială și decorul pereților preiau toate lucrurile solare și lunare, dar fără a fi tematice prea evident, așa că le puteți schimba cu ușurință pe măsură ce gusturile lor (în continuă schimbare) cresc.

3. Aspect tematic jungla

O modalitate ușoară de a lua o cameră simplă și de a se transforma într-un spațiu creativ magic? Tapet. Puteți obține atât de multe modele aprobate de copii, de la cerul înstelat până la sub mare, dar când vine vorba de un look la modă, nu puteți merge cu un imprimeu cu palmier, dând o vibrație instantanee de junglă. Împreună cu un albastru intens în acest spațiu, se simte distractiv și proaspăt, dar nu este exagerat de copilăresc – vă puteți imagina că acest lucru se transformă cu ușurință într-un dormitor al unui adolescent, fără prea multă redecorare.

4. Look preppy elegant

Cauți o idee de dormitor pentru băieți puțin mai elegantă? Această cameră pentru băieți se simte foarte șic și sofisticată, cu un tapet minunat din pânză de iarbă, lenjerie de pat inteligentă, cu monogramă și imprimeuri înrămate, mai degrabă decât postere.

5. Cartile ca decoratie

Rafturile puțin adânci sunt o modalitate excelentă de a afișa cărți pentru copii, care devin un perete de galerie de sine stătătoare, în timp ce o placă cu pereți oferă un loc la îndemână pentru a depozita ținutele de supererou. În plus, ocupă o cantitate minimă de spațiu, lăsând spațiu liber pentru a juca.

Amintiți-vă că și dormitorul unui băiat este potențial locul unde se vor juca, mai ales dacă nu aveți o cameră de joacă separată, așa că luați în considerare să faceți spațiu pentru jucării și să păstrați un spațiu liber. Încercați să schimbați câteva piese de depozitare voluminoase pentru depozitarea pe perete, dacă puteți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.